Bílé mouky

Bílé mouky jsou mlety z vyčištěného zrna zbaveného obalových částí a klíčků. Díky tomu obsahují méně vitamínů, minerálů a jsou ochuzeny o důležitou vlákninu. Dle jemnosti mletí jsou hladké, polohrubé a hrubé. V nabídce naleznete různé druhy bílé mouky, včetně mouky ze špaldy, pohanky, amarantu, pšenice, kukuřice a sóji.

  • Fyton Kukuřičná mouka hladká bezlepková 400 g

    Kukuřičná mouka je vhodná nejen pro bezlepkovou dietu. Používá se na vaření, pečení, zahušťování, přípravu těst, jako pojivo do sekané či karbanátků.

    skladem
    4 /100 g
    ks 15,00
  • Natural Amarantová mouka 300 g

    Amarantová mouka je ideální pro osoby s alergií na lepek. Používá se na pečení, k zahušťování či obalování pokrmů, k výrobě těstovin. Amarant je bohatým zdrojem bílkovin.

    skladem
    11 /100 g
    ks 32,00
  • Natural Rýžová mouka hladká 500 g

    Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Přirozeně bezlepková.

    skladem
    5 /100 g
    ks 27,00
  • Natural Rýžová mouka polohrubá 500 g

    Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Přirozeně bezlepková.

    skladem
    5 /100 g
    ks 27,00
  • Šmajstrla Pohanková mouka 500 g

    Mouka z mechanicky loupané pohanky. Je vhodná na vaření i pečení, jako příměs do běžné mouky na zvýraznění chuti. Přirozeně bezlepková. Pohanka obsahuje rutin, který je důležitý pro pevné a pružné cévy.

    skladem
    9 /100 g
    ks 47,00
  • Špaldová mouka bílá jemně mletá 1 kg Natural

    Špaldová mouka je výborná do koláčových a buchtových těst, na vaření, pečení chleba a zahušťování pokrmů. Špalda obsahuje velké množství vitamínů skupiny B a železa.

    skladem
    59 /kg
    ks 59,00

Položka byla přidána do košíku

Pokračovat v nákupu Objednat
×