Tofu a tempeh

Tempeh a tofu jsou tradiční sójové výrobky. Neobsahují cholesterol, laktózu, lepek ani živočišné tuky. Tempeh je vyrobený z fermentovaných sójových bobů. Tofu je vyrobeno ze sójového mléka, které se vysráží pomocí mořské soli Nigari. Oba sójové produkty jsou lehce stravitelné, obsahují kvalitní rostlinné bílkoviny, vitamíny skupiny B a minerální látky. V kuchyni mají mnohostranné využití. Můžete je použít na vaření, smažení, dušení, omáčky, pomazánky i pro přípravu salátů. Nabízíme tempeh a tofu v několika variantách, vegetariánské salámy z tofu i tofu burger.

  • Tempeh uzený BIO 190g SUNFOOD

    Tempeh s jemnou uzenou chutí a vůní, v biokvalitě. Použití za studena nebo dusit se zeleninou, na smažení i pečení, do gulášů, na asijské speciality, na pomazánky. Bez cholesterolu a lepku. Sójový výrobek.

    skladem
    33 /100 g
    ks 62,00
  • TOFU - marinované váha SUNFOOD

    Smažené přírodní tofu ochuceno kořením. Vhodné k přímé spotřebě, na obložené chleby, dušení, ohřátí na páře. Sójový výrobek, bez cholesterolu a lepku.

    skladem
    169 /kg
    kg 169,00
  • TOFU - uzené KLASIK váha SUNFOOD

    Přírodní tofu vyuzené speciální technologií. Vhodné k přímě spotřebě, na obložené chlebíčky, rizoto, dušení, smažení a omáčky. Sójový výrobek, bez cholesterolu a lepku.

    skladem
    170 /kg
    kg 170,00

Položka byla přidána do košíku

Pokračovat v nákupu Objednat
×