Citrusový pektin 70 g GREŠÍK

Přírodní želírující prostředek na výrobu džemů.

Číslo 3946
Značka Natura
Výrobce VALDEMAR GREŠÍK - NATURA s. r. o.
Země původu Česká republika
Dostupnost skladem
Balení 50 g
Složení naleznete zde
skladem
186 /100 g
ks 93,00

Popis

Citrusový pektin 70 g GREŠÍK

Dávkování při výrobě džemů: Na 1 kg ovoce se použije 7 - 10 g pektinu (cca 3 - 4 čajové lžičky). Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.


Výrobek je zařazen v kategori:

Potraviny / Polotovary / Doplňky na vaření a pečení

Doplňky na vaření a pečení Vám pomohou s přípravou a dochucením různých pokrmů. Nabízíme, kypřící prášky z vinného kamenné a bez fosfátů, hrašku na obalování a zahušťování, vanilkové cukry, koření do perníků, škroby i jedlou sůl.


Výrobek splňuje tato kritéria:

Bezlepkový produkt

Potravina vhodná i pro osoby s celiakií. Smí obsahovat maximálně 20 mg/kg lepku.

Produkt vhodný pro vegany

Výrobek neobsahuje živočišné produkty, ani k jeho výrobě nebylo využito zvířat.

Produkt vhodný pro vegetariány

Pro výrobu produktu nebylo zabito žádné zvíře.


Fotografie

Složení

Citrusový pektin - želírující látka.

Podobné produkty

Podobné výrobky

Položka byla přidána do košíku

Pokračovat v nákupu Objednat
×