Palmový cukr Bio ARENGA 250 g

Palmový cukr má typicky jemně karamelovou chuť a hodí se do dezertů i asijské kuchyně.

Číslo 2874
Země původu Indonésie
Dostupnost skladem
Balení 250 g
Složení naleznete zde
skladem
29 /100 g
ks 73,00

Popis

Palmový cukr Bio ARENGA 250 g

Palmový cukr vzniká zahušťováním nektaru květů cukrové palmy arengy. Má typicky jemně karamelovou chuť a hodí se do dezertů i asijské kuchyně.


Výrobek je zařazen v kategori:

Potraviny / Sladidla a sirupy / Cukry

Cukr je přírodní sladidlo, dle způsobu zpracování může být rafinovaný a nerafinovaný, který je i zdravější. Běžně se používá ke slazení, pečení a vaření, ale i zavařování. Náš sortiment zahrnuje cukr řepný nerafinovaný, různé druhy třtinového, ovocný, hroznový, stévii, ale i tekutá další sladidla.


Výrobek splňuje tato kritéria:

BIO produkt

Certifikovaný produkt ekologického hospodářství. Producent respektuje přírodní systémy, přispívá k biologické rozmanitosti. Vylučuje používání GMO, umělých hnojiv a škodlivých chemických postřiků.

Bezlepkový produkt

Potravina vhodná i pro osoby s celiakií. Smí obsahovat maximálně 20 mg/kg lepku.

Produkt vhodný pro vegany

Výrobek neobsahuje živočišné produkty, ani k jeho výrobě nebylo využito zvířat.

Produkt vhodný pro vegetariány

Pro výrobu produktu nebylo zabito žádné zvíře.


Fotografie

Složení

Bio palmový cukr

Podobné produkty

Podobné výrobky

Položka byla přidána do košíku

Pokračovat v nákupu Objednat
×