MUSO Miso Shiro - bílá rýže 400 g
Miso Shiro je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a bílé rýže. Má nasládlou chuť, světlou barvu a jemné aroma. Používá se do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Je výborné na přípravu marinád. Marinovat můžete zeleninu, ryby i maso. Miso by nemělo projít varem, proto jej přidávejte vždy nakonec vaření. Vhodné pro vegany a vegetariány.
K výrobě Miso Shiro bylo použito o polovinu méně soli a více Koji, které pomáhá škrobu zcukernatět.
Výrobek je zařazen v kategori:
Potraviny / Ochucovadla / Tamari, shoyu, miso
Japonské sójové omáčky shoyu a tamari a pasty miso patří do kategorie fermentovaných výrobků. Obsahují plno vitamínů, minerálních látek a především enzymů, které mají příznivý vliv na trávení. Fermentací se bílkoviny obsažené v sóji stávají velmi dobře stravitelnými. Nabízíme také švestičky umeboshi a umeocet, které mají zdraví prospěšné účinky.
Výrobek splňuje tato kritéria:
Produkt vhodný pro vegany
Výrobek neobsahuje živočišné produkty, ani k jeho výrobě nebylo využito zvířat.
Produkt vhodný pro vegetariány
Pro výrobu produktu nebylo zabito žádné zvíře.