Miso Mugi ječmen 400 g MUSO

Mugi miso se vyrábí ze sóji a ječmene, je slanější a aromatičtější. Skvěle ochutí všechny možné druhy pokrmů. Miso pasta je plná vitamínů, minerálů a především enzymů.

Číslo 1004
Značka Muso
Výrobce MUSO CO., LTD.
Země původu Japonsko
Dostupnost na dotaz
Balení 400 g
Složení naleznete zde
27 /100 g
ks 109,00

Popis

Miso Mugi ječmen 400 g MUSO

Miso Mugi je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a ječmene. Má intenzivnější chuť a tmavší barvu. Je bohatým zdojem vitamínů a minerálů. Používá se do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Je výborné na přípravu marinád. Marinovat můžete zeleninu, ryby i maso. Miso by nemělo projít varem, proto jej přidávejte vždy nakonec vaření. Vhodné pro vegany a vegetariány.

Miso má příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporuje dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku, pomáhá odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.


Výrobek je zařazen v kategori:

Potraviny / Ochucovadla / Tamari, shoyu, miso

Japonské sójové omáčky shoyu a tamari a pasty miso patří do kategorie fermentovaných výrobků. Obsahují plno vitamínů, minerálních látek a především enzymů, které mají příznivý vliv na trávení. Fermentací se bílkoviny obsažené v sóji stávají velmi dobře stravitelnými. Nabízíme také švestičky umeboshi a umeocet, které mají zdraví prospěšné účinky.


Výrobek splňuje tato kritéria:

Produkt vhodný pro vegany

Výrobek neobsahuje živočišné produkty, ani k jeho výrobě nebylo využito zvířat.

Produkt vhodný pro vegetariány

Pro výrobu produktu nebylo zabito žádné zvíře.


Fotografie

Složení

Sójové boby, ječmen 29,5%, mořská sůl 11%, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Alergeny: Sója, ječmen.

Ve 100 g výrobku je obsaženo:

Energie 754 kJ
Bílkoviny 11,2 g
Sacharidy 22,8 g
Tuky 4,9 g

Podobné produkty

Podobné výrobky

Položka byla přidána do košíku

Pokračovat v nákupu Objednat
×