Sunfood Tamari sójová omáčka 300 ml

Tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Tamari je tmavší a hustší než shoyu, má bohatší a výraznější chuť. Bez lepku, konzervantů, barviv a chemických přísad.

Číslo 0680
Značka Sunfood
Výrobce SUNFOOD s.r.o.
Země původu Japonsko
Dostupnost skladem
Balení 300 ml
Složení naleznete zde
skladem
33 /100 ml
ks 99,00

Popis

Sunfood Tamari sójová omáčka 300 ml

Tamari je tradiční sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Je tmavší a hustší než shoyu, má bohatší a výraznější chuť a neobsahuje lepek. Sójovou omáčku Tamari můžete použít k dochucení polévek, omáček, masa, těstovin, salátových zálivek a podobně. Je výborná na přípravu marinád. Marinovat můžete zeleninu, ryby i maso.

Je zdrojem velmi kvalitních aminokyselin a mikroorganismů vhodných pro dobré trávení. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady a barviva. Vhodná pro bezlepkovou dietu, vegany a vegetariany.


Výrobek je zařazen v kategori:

Potraviny / Ochucovadla / Tamari, shoyu, miso

Japonské sójové omáčky shoyu a tamari a pasty miso patří do kategorie fermentovaných výrobků. Obsahují plno vitamínů, minerálních látek a především enzymů, které mají příznivý vliv na trávení. Fermentací se bílkoviny obsažené v sóji stávají velmi dobře stravitelnými. Nabízíme také švestičky umeboshi a umeocet, které mají zdraví prospěšné účinky.


Výrobek splňuje tato kritéria:

Bezlepkový produkt

Potravina vhodná i pro osoby s celiakií. Smí obsahovat maximálně 20 mg/kg lepku.

Produkt vhodný pro vegany

Výrobek neobsahuje živočišné produkty, ani k jeho výrobě nebylo využito zvířat.

Produkt vhodný pro vegetariány

Pro výrobu produktu nebylo zabito žádné zvíře.


Fotografie

Složení

Voda, sójové boby, mořská sůl, Aspergillusoryzae (koji).

Alergeny: Sója; Může obsahovat stopy lepku.

Ve 100 g výrobku je obsaženo:

Energie 415 kJ
Bílkoviny 13,4 g
Sacharidy 11,4 g

Podobné produkty

Podobné výrobky

Položka byla přidána do košíku

Pokračovat v nákupu Objednat
×