Natural Rýžová mouka hladká 500 g

Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Přirozeně bezlepková.

Číslo 0337
Značka Natural
Výrobce Natural Jihlava JK s.r.o.
Země původu Česká republika
Dostupnost skladem
Balení 500 g
Složení naleznete zde
skladem
5 /100 g
ks 27,00

Popis

Natural Rýžová mouka hladká 500 g

Rýžová mouka je vhodná k zahušťování omáček a polévek, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Využijete ji také k přípravě sladkých nepečených dezertů. Z rýžové mouky připravíte těsto, které je pevné a pružné.

Rýže je významným zdrojem energie, dále obsahuje polysacharidy a proteiny. Je snadno stravitelná a přirozeně bezlepková. Zachovává správnou funkci střeva, pomáhá při zácpě, čistí organismus od škodlivých látek, podporuje funkci ledvin, vhodná při snižování váhy, udržuje hladinu cukru v krvi, snižuje vysoký krevní tlak, reguluje hladinu cholesterolu, slouží jako palivo pro svaly a všechny buňky těla, posiluje imunitní systém.


Výrobek je zařazen v kategori:

Potraviny / Mouky, krupice, strouhanka / Bílé mouky

Bílé mouky jsou mlety z vyčištěného zrna zbaveného obalových částí a klíčků. Díky tomu obsahují méně vitamínů, minerálů a jsou ochuzeny o důležitou vlákninu. Dle jemnosti mletí jsou hladké, polohrubé a hrubé. V nabídce naleznete různé druhy bílé mouky, včetně mouky ze špaldy, pohanky, amarantu, pšenice, kukuřice a sóji.


Výrobek splňuje tato kritéria:

Bezlepkový produkt

Potravina vhodná i pro osoby s celiakií. Smí obsahovat maximálně 20 mg/kg lepku.

Produkt vhodný pro vegany

Výrobek neobsahuje živočišné produkty, ani k jeho výrobě nebylo využito zvířat.

Produkt vhodný pro vegetariány

Pro výrobu produktu nebylo zabito žádné zvíře.


Fotografie

Složení

Rýže.

Ve 100 g výrobku je obsaženo:

Energie 1 464 kJ
Bílkoviny 8,8 g
Sacharidy 74,3 g
Tuky 0,4 g

Podobné produkty

Podobné výrobky

Položka byla přidána do košíku

Pokračovat v nákupu Objednat
×