Country Life Shoyu sójová omáčka BIO 200 ml
Shoyu je tradiční sójová omáčka, která se vyrábí ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla Koji (Aspergillus oryzae). Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. Sójovou omáčku Shoyu můžete použít k dochucení polévek, omáček, masa, těstovin, zeleniny, salátových zálivek a dalších pokrmů.
Sójová omáčka Shoyu je připravována pouze přirozenými procesy a zraje dlouhé měsíce díky působení fermentačních kultur. Díky tomu si zachovává důležité látky, které brání přirozeným způsobem přemnožení bakterií v jídle.
Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady.
Výrobek je zařazen v kategori:
Potraviny / Ochucovadla / Tamari, shoyu, miso
Japonské sójové omáčky shoyu a tamari a pasty miso patří do kategorie fermentovaných výrobků. Obsahují plno vitamínů, minerálních látek a především enzymů, které mají příznivý vliv na trávení. Fermentací se bílkoviny obsažené v sóji stávají velmi dobře stravitelnými. Nabízíme také švestičky umeboshi a umeocet, které mají zdraví prospěšné účinky.
Výrobek splňuje tato kritéria:
BIO produkt
Certifikovaný produkt ekologického hospodářství. Producent respektuje přírodní systémy, přispívá k biologické rozmanitosti. Vylučuje používání GMO, umělých hnojiv a škodlivých chemických postřiků.
Produkt vhodný pro vegany
Výrobek neobsahuje živočišné produkty, ani k jeho výrobě nebylo využito zvířat.
Produkt vhodný pro vegetariány
Pro výrobu produktu nebylo zabito žádné zvíře.